Wij gebruiken cookies om te zorgen dat onze website beter werkt en voor onze webstatistieken, door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in alsmede met onze privacy policy en onze algemene en gebruikersvoorwaarden.

WesTrade Beheer WesTrade Beheer
Delen | WesTrade Beheer Contact Bewaar als favoriet Afdrukken

Kernwaarden

Meetpunten in ons dagelijks werk

Kernwaarden


Bij WesTrade gebruiken we onze kernwaarden als meetpunt voor ons dagelijks werk. Deze waarden: integriteit, ondernemerschap en alertheid bepalen mede onze activiteiten en beslissingen.

Integriteit

We zijn er trots op een betrouwbare partner te zijn voor onze opdrachtgevers. WesTrade ondersteunt haar opdrachtgevers bij het bereiken van hun legitieme doelstellingen, waarbij eerlijkheid en respect voor de wetten en culturen in de landen waarin we actief zijn voorop staan. Onze collega's bieden wij een ondersteunende  werkomgeving waarin zij aangemoedigd worden om uitsluitend passende, ethisch verantwoorde en consciëntieuze beslissingen te nemen waarvan een positief effect uitgaat naar onze organisatie.
 

Ondernemerschap

We begrijpen wat 'de business' van onze opdrachtgevers drijft en hiervoor creëren we innovatieve oplossingen, op maat gesneden voor hun specifieke behoeften. Hierbij passen we de best practices van ons bedrijf toe voor onze opdrachtgevers over de hele wereld.
Het ondernemend karakter van onze collega's blijkt uit het toepassen van gezamenlijke kennis en de combinatie van expertises. Hierdoor creëren we winstgevende groei uit nieuwe kansen in de markt.
 

Alertheid

We vinden het belangrijk snel en accuraat te reageren op de behoeften van onze klanten en zijn vindingrijk en creatief bij het overwinnen van obstakels. We reageren snel op behoeften van onze collega's, door ook hen als klanten te respecteren. We streven er constant naar om onze prestaties te verbeteren.
 
Door onze kernwaarden snel, deskundig en persoonlijk continu te laten ervaren door de klant, blijven ze bij ons komen en breidt onze klantenkring zich steeds verder uit.